A fejlesztők A Birodalom visszavághoz hasonlítják a Spider-Man 2-t

2021. szeptember 29.
44.5061
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Insomniac Games kreatívja, Bill Rosemann egy kicsit árulkodott a 2023-ban megjelenő Spider-Man 2-ről, és a nyilatkozatában egy igencsak érdekes párhuzammal élt, lévén A Birodalom visszavághoz hasonlította a folytatást.

Elmondása szerint a hálószövő következő kalandja sötétebb lesz, mint az első felvonás, ami már csak azért is izgalmas, mert az első rész is tartalmazott néhány erős momentumot. Az már biztos ugye, hogy a második részben benne lesz Venom, úgyhogy borítékolható, hogy lesz néhány dramatikus pillanat.

Rosemann azt is elmondta, hogy amikor majd visszanézünk a játék trailereire a premier után, akkor rengeteg easter egget fedezhetünk majd fel, amelyekkel már utaltak a sztori egyes történéseire.
6 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 1 napja

Nekem tök mindegy mihez hasonlítják, szeretném játszani. Sajnos nem valószínű, hogy beruházok addigra egy PS5-re. Majd a generáció vége felé ezt is, ahogy eddig is.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 napja

Nem kéne ikonikus dolgokat emlegetni egy ilyen játéknál. Hülyék ezek?

válasz erre

WickedSick

2 hónapja, 2 napja

muki írta:
Mit szívtak ezek gecc?
Miért szívtak volna bármit is? Teljesen érthető a hasonlat. Volt egy lightos, meseszerű első rész (Egy új remény), majd követte azt egy sokkal sötétebb, fordulatos második részt. Azt még nem tudjuk, hogy a Spider-Man 2 milyen lett, tekintve hogy csak 2 év múlva jelenik meg, így sem negatív, sem pozitív irányba nem lehet eldönteni, hogy "szívtak" volna bármit is. Hol itt a bibi?

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 2 napja

MIvaaaaaan?

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 napja

Mit szívtak ezek gecc?

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 2 napja

Ha ez így van, akkor az nagyon jó lesz.

válasz erre
Spider-Man 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt