A fejlesztőcsapatok már a PlayStation 5 dev kitjével ismerkednek?

2018. március 08.
4.1571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokan még mindig nem jutottak el addig, hogy PlayStation 4-et vegyenek maguknak, ellenben nem árt felidézni, hogy a konzol idén novemberben már ötödik éve, hogy a boltok polcain lesz, vagyis lassacskán itt az ideje a generációváltásnak.

Ezen a téren úgy tűnik, hogy a Sony léphet majd először - közel 80 millió eladott példány után ez nem meglepő -, egy friss pletyka szerint ugyanis néhány külsős fejlesztőcsapat már az év eleje óta ismerkedik a PlayStation 5 dev kitjével.

A pletykát Marcus Sellars robbantotta ki, aki az imént elhangzottakat feketén-fehéren leírta a Twitteren, és bár emberünk nem egy túlontúl megbízható forrás, ellenben többször is kaptunk már tőle a múltban olyan szóbeszédeket, melyek később igaznak bizonyultak.

Hogy egy kicsit továbbmenjünk a szivárgás kapcsán, felhívnánk a figyelmeteket két érdekességre azon túl, hogy a generációváltás már tényleg időszerű!

Az egyik, hogy Marcus szerint már a külsős csapatoknál vannak a dev kitek, ami azt jelenti, hogy a Sony belsős brigádjai talán már tavaly óta ismerkednek az új hardverrel - lévén nekik elsőbbségük van -, mely a végső specifikáció tekintetében ugyan rengeteget változhat, de az alapok már ilyenkor beton biztosak.

A másik érdekesség pedig, hogy ha a pletyka igaz, akkor nem kizárt, hogy már jövőre felkerülhetnének a boltok polcaira az új konzolok, de legkésőbb 2020-ban már szinte biztosra vehetjük a PlayStation 5 érkezését, hiszen arra már hetedik éve lenne forgalomban a PS4.


9 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 14 napja

Hát szerintem egy picit odébb van az még. 2-3 év tuti hogy ez a generáció lesz, de szerintem valószínű hogy jövő évben már bemutatják, de csak úgy hogy még ne legyen hozzá megjelenési dátum.

válasz erre

M.O.R.P.H.

1 éve, 15 napja

Sajnos ,amikor megjelent sem volt annyira jövőbiztos.Mondhatni "elavult" hardver volt a birtokában.Azóta meg elég sok újítás ment végbe: HDR ,4K,Dolby Vision ,Dolby Atmos ,DTS-X,Jövőre HDMI 2.1.
Sajnos meg kell lépni amit diktál az iparág , a 60FPs + -ról nem is beszélve ,ami lassacskán elvárás lenne konzol szinten is.Bizony le van jócskán maradva a konzol és ezt remélhetőleg felismerik és elébe mennek.
Én üdvözítem és nagyon szurkolok,eléggé elszálltak a VGA árak a bányászat miatt.Én visszanyergelnék konzolra ,
ha a fenn említetteket megkapnám. A pc -n a hang elhanyagolt régóta és az ATI True Hd hang reformja is kudarcba fulladt.Hajrá PS5!!

válasz erre

totyak

1 éve, 15 napja

Én azt vártam, hogy PS4 is PS3 szintű ideig lesz a piacon. 5 éves sincs és a leváltásán gondolkozunk?

válasz erre

Hellblade

1 éve, 15 napja

Jobban bírtam a régebbi generációkat..mondjuk a Ps2 őt..
Felsorolni is hosszú lenne mennyi mindent adott az az időszak nekünk..

5db GTA ,4db Mortal kombat..!stb..

Mostanában visszább vettek a lendületből..nem túl gazdag generációk ezek..Újdonság meg végképp kevés..

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 15 napja

Mindegy mikor jön, instant get.

válasz erre

Yanez

1 éve, 15 napja

2020 - 2022 a reális időpont. Addig csapatjuk a GoW, TLoU2, Spiderman, Detroit, Death Stranding meg egyéb játékokkal.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 15 napja

Az úgy durva!

válasz erre

Tommy

1 éve, 15 napja

Hát jövőre legkésőbb esedékes...

válasz erre

Gólem

1 éve, 15 napja

Nem lenne meglepő. Tényleg itt az ideje!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja