A fegyverekről és a kombókról szól a legfrissebb Prey trailer

2017. március 28.
3.5331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Prey-ben nagyon fontos szerepet kap majd a történet, a felfedezés, sőt a fejtörők is, de az Arkane Studios azért természetesen egy vérbeli FPS-nek tervezi az alkotást, aminek jóvoltából egy összetett harcrendszert sem kell nélkülöznünk belőle.

Hogy a készítők bizonyítsák mindezt, ma délután bemutattak egy friss trailert a játékból, amelyben alig másfél percen keresztül prezentálják nekünk az ütközetek során használható fegyvereket, amelyek mellett a különféle kombókról is szó esik, ezáltal konkrétan mindent megtudhatunk a harcokhoz használt eszközökről.

A fegyverek mellett egyébiránt a különféle fejlesztések is nagy szerepet kapnak a Prey keretein belül, így a legfrissebb hírek szerint 24 különféle emberi frissítésre és 20 egyedülálló idegen erőre tehetünk szert az előrehaladás során. Bár ezek vélhetően egy másik trailerben mutatkoznak be, de az alábbiakban azért így is akadnak bőséggel izgalmas részletek.

Nézd nagyban ezt a videót!



Prey-ben nagyon fontos szerepet kap majd a történet, a felfedezés, sőt a fejtörők is, de az Arkane Studios azért természetesen egy vérbeli FPS-nek tervezi az alkotást, aminek jóvoltából egy összetett harcrendszert sem kell nélkülöznünk belőle.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Még mindig nagyon tetszik. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Király kis game lesz ez.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nem lesz hatalmas újdonság a játék, de nekem bejön. Nem is néz ki rosszul, gondolom lesz egy legalább középerős története is, más nem is kell pár óra felhőtlen szórakozáshoz.

válasz erre
Prey
9.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások