A Fallout 76 közelgő megjelenése miatt Vault Boy még kosárlabdázni is megtanult

2018. november 07.
4.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda csapatának a Fallout 76 kapcsán is csillagos ötösöket tudunk kiosztani a marketing miatt, lévén a hírek szerint nem elégszenek meg egy speciális festésű Xbox One X konzollal a Philadelpia 76ers kosárlabda csapattal közös kooperáció kapcsán.

A fejlesztők ugyanis a lehető legszorosabbra kívánják fűzni a kapcsolatot a kérdéses kosárlabda klubbal, aminek alkalmából nemcsak egy zsák különleges Fallout 76 ajándékra és merchandise termékre csaphatnak majd el a rajongók a meccseken, hanem mindemellett Markell Fultz, a Philadelphia 76ers játékosa még Vault Boy-t is megtanította kosarazni.

Ebből láthatunk néhány mozzanatot az alábbi videókon, ezáltal megnézhetjük Vault Boy-t edzés közben, de megtudhatjuk azt is, hogy miként használja a S.P.E.C.I.A.L. és a V.A.T.S. rendszereket abban, hogy jobb kosárlabdás legyen. Túl komolyan azért persze ne vegyétek a videókat, de vicces megközelítésük miatt érdemes vetni rájuk egy pillantást.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

2 éve, 19 napja

Ezek a videók tetszenek nekem, a közös konzol viszont borzalom.

válasz erre

Hentes

2 éve, 19 napja

Hátööööö.... Fura.

válasz erre

retePceldaK

2 éve, 19 napja

Én adom, szerintem jópofák ezek a kis videók. oké, hogy nem kosaras a Fallout témája, de mégis poén, hogy ebbe a kontextusba is bele lehet rakni.

válasz erre

zender

2 éve, 19 napja

De nem illik ez az egész a Fallout világába...

válasz erre

Patrik94

2 éve, 19 napja

De ****. Komolyan mondom, ez gagyi.

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja