A Fallout 76 közelgő megjelenése miatt Vault Boy még kosárlabdázni is megtanult

2018. november 07.
4.0441
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda csapatának a Fallout 76 kapcsán is csillagos ötösöket tudunk kiosztani a marketing miatt, lévén a hírek szerint nem elégszenek meg egy speciális festésű Xbox One X konzollal a Philadelpia 76ers kosárlabda csapattal közös kooperáció kapcsán.

A fejlesztők ugyanis a lehető legszorosabbra kívánják fűzni a kapcsolatot a kérdéses kosárlabda klubbal, aminek alkalmából nemcsak egy zsák különleges Fallout 76 ajándékra és merchandise termékre csaphatnak majd el a rajongók a meccseken, hanem mindemellett Markell Fultz, a Philadelphia 76ers játékosa még Vault Boy-t is megtanította kosarazni.

Ebből láthatunk néhány mozzanatot az alábbi videókon, ezáltal megnézhetjük Vault Boy-t edzés közben, de megtudhatjuk azt is, hogy miként használja a S.P.E.C.I.A.L. és a V.A.T.S. rendszereket abban, hogy jobb kosárlabdás legyen. Túl komolyan azért persze ne vegyétek a videókat, de vicces megközelítésük miatt érdemes vetni rájuk egy pillantást.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 4 napja

Ezek a videók tetszenek nekem, a közös konzol viszont borzalom.

válasz erre

Hentes

8 hónapja, 5 napja

Hátööööö.... Fura.

válasz erre

retePceldaK

8 hónapja, 5 napja

Én adom, szerintem jópofák ezek a kis videók. oké, hogy nem kosaras a Fallout témája, de mégis poén, hogy ebbe a kontextusba is bele lehet rakni.

válasz erre

zender

8 hónapja, 5 napja

De nem illik ez az egész a Fallout világába...

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 5 napja

De ****. Komolyan mondom, ez gagyi.

válasz erre
Fallout 76
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaPajti24 profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljawazko profilja