A Doom és a Quake stílusában tervez klasszikus FPS-t John Romero

2019. november 06.
1.8211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
John Romero neve a játéktörténelem része, hiszen emberünk olyan legendás akciójátékok mögött bábáskodott, mint a Doom vagy a Quake, nélküle tehát manapság biztosan egészen más lenne a videojátékok világa.

Bár a legendás játékguru jelenleg nagyon elfoglalt Empire of Sin című stratégiai játékával, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Romero Games keretein belül ne ötletelne munkatársaival más alkotásokon.

Minderre egy Redit AMA részeként került sor, ahol Romerót megkérdezték, hogy mit gondol a legutóbbi Doom-játékról, és hogy készít-e még valaha FPS-t? John türelmesen sorra vette a kérdéseket, és elsőként határozottan kijelentette, hogy nagyon tetszett neki a 2016-os Doom, és az Eternal is, amennyit látott belőle.

Kicsit izgalmasabb dolgok derültek ki a kérdés második felére való válaszadás során, lévén Romero kiemelte, hogy igen, mindenképpen szeretne még FPS játékot készíteni, sőt mi több, már vannak is tervei egy klasszikus Doom/Quake-vonalas alkotásról, szóval nincs más dolgunk, csak türelmesen várni.
2 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nagyon jól hangzik! mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ez már most érdekesen hangzik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja