A DICE nem akar Season Pass-t a Star Wars Battlefront 2-höz

2017. április 18.
3.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvégén hivatalosan is lehullt a lepel a Star Wars Battlefront 2-ről, amihez azóta is érkeznek az újabb és újabb részletek, de a DICE kreatív igazgatója, név szerint Bernd Diemer hozta róla az eddigi legmeglepőbb információt.

Emberünk ugyanis a Mashable magazin újságíróinak egy interjúban kifejtette, hogy alaposan megvizsgálták a lehetőségeket, és arra jutottak, hogy a Star Wars Battlefront 2-höz nem szeretnének Season Pass-t készíteni, mert az ilyen típusú játékokhoz - utalva ezzel arra, hogy a rajongókat csak elszakítják egymástól - nem a legszerencsésebb szezonbérlettel extra tartalmakat gyártani.

Bár a hírt a DICE munkatársa közölte, örömünk mégsem lehet határtalan, hiszen amint lejött az interjú, az EA szinte azonnal előbukkant egy nyilatkozattal, amelyben ha meg nem is cáfolták Diemer szavait, ellenben kijelentették, hogy egyelőre még túl korai a megjelenés utáni tartalmakról, ezáltal egy Season Pass-ról beszélni, egyszóval ne is igyunk előre a maci bőrére.
6 hozzászólás

RyutheStaR

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Szerintem nem igen tudnak már mit újítani, elvégre ez a 2. rész kb egy 1gotynak felel meg az eddigiek alapján. Multiorientált ****. Persze gyanús, hogy ezt már én is megfogom venni, de a lelkem akkor is egy NORMÁLIS SW játékért sír.

válasz erre

totyak

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Sajnos nem lepődöm meg, hogy az EA rögtön tompítja a dolgok élét, tőlük azért sok ingyen kiegészítőt még nem kaptunk. Az viszont erősen kamu szagú, hogy még túl korai a későbbi tartalmakról beszélni, rég készülnek már azok is, vagy kész is vannak.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

A DICE és a Battlefront 2 is EA tulajdon. Bernd Diemer csak ötletel nekik...

válasz erre

drift3r91

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Minden játékuknak a 2. része a jobb Garden Warfare, Titanfall, Battlefront szal ha sp lesz akkor nem veszem meg. Ha már az osztott mód kimarad PC-n. Itt nem az a kérdés hoy lehet e meegjelenés utáni tartalomról beszélni hanem hogy ingyen lesz-e. Nem kérdés hogy lesz utána tartalom.

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nagyon helyes, reméljük így is marad a terv.

válasz erre

Bvektor

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Szerintem eddig se a DICE akart mindent DLCbe tenni, vagy korán kiadni. Viszont ha a kiadó (EA) azt mondja hogy lesz, akkor sajnos lesz :/

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljarDAVE profiljatotyak profilja