A Devil May Cry rendezője ismét megerősítette: egy nagyszerű játékot készít!

2018. január 02.
2.0701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hideaki Itsuno tavaly egyszer már feltüzelt minket azzal, hogy még 2017-ben bejelenti legújabb videojátékát, azonban legnagyobb igyekezete ellenére erre sajnos nem került sor az év végéig.

Emiatt a Devil May Cry és a Dragon's Dogma rendezője magyarázkodásra kényszerült, amit a Twitteren ejtett meg egy újévi köszöntés mellett, ahol először is bocsánatot kért, amiért nem jelentette be tavaly az új projektjét, de higgyük csak el neki, hogy a leleplezés már nagyon közel van, és egy nagyszerű játékot készít a háttérben.

Hogy mi az, arról pontosabb részletekkel Itsuno nem szolgált, ellenben a legtöbben a Devil May Cry 5-öt, illetve a Dragon's Dogma 2-t várják tőle, ha viszont valami merőben más születik, mi akkor sem haragszunk meg rá, hiszen neve garanciát jelent a minőségre.


3 hozzászólás

totyak

2 éve, 11 hónapja és 16 napja

Mindenki azt mondja, hogy egy nagyszerű játékot fejleszt. Ki az az ökör fejlesztő, aki úgy kezdi, hogy "hé, sziasztok, szär lesz a játékom, de azért vegyétek"?

válasz erre

Mordorer

2 éve, 11 hónapja és 16 napja

Köszi. Majd megnézzük ha kész lesz.

válasz erre

Direktor

2 éve, 11 hónapja és 16 napja

Hú valami olyan marha jón dolgozok, el se tudjátok képzelni!!!! Egyszer jön majd eskü de addig is pörögjetek rá mert húúúúú marha jó lesz. UNCSI.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljadarkomen profiljaBvektor profiljaManiac profiljamarco profiljaiPet profilja