A Devil May Cry 5-ből sem maradnak ki a mikrotranzakciók

2018. szeptember 22.
5.8491
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár első olvasatra hátborzogatónak hathat a tény, miszerint a Devil May Cry 5 tartalmazni fog mikrotranzakciókat, melyek által könnyebben és gyorsabban tudjuk karaktereinket fejleszteni, szerencsére nem annyira vészes a helyzet, mint az tűnik.

Természetesen ellenfeleink legyűrésével most is különféle "orb"-okhoz juthatunk, melyekből majd Nero-t, Dante-t és V-t tudjuk tápolni, azonban, ha valaki inkább az egyszerűbb megoldást választaná, annak lehetősége van valódi pénzzel fejleszteni a karaktereket.

Hideaki Itsuno rendező elmondása alapján erre azért volt szükség a Devil May Cry 5-ben, hogy mindenki úgy tudja játszani a játékot, ahogyan az neki a legjobban testhez áll, tehát semmit nem kell majd kötelezően megvásárolnunk, játékbeli valutával is kioldhatunk mindent. Nem az első lesz ez a franchise-ban, hogy mikrotranzakciókat implementálnak, ugyanez megtalálható volt már a Devil May Cry 4 Special Editionben is, és ott sem volt zavaró ennek jelenléte.
3 hozzászólás

Eltohn

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát akkor egy vásárlóval kevesebb. Rohadtul unom hogy hülyének néznek.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

A legjobb tempóban haladnak afelé hogy semmiképpen ne vegyem meg.

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Csodás hír.

válasz erre
Devil May Cry 5
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaM.O.R.P.H. profiljaProca69 profiljaGargameth profiljaImperator profilja