A Deus Ex és az Unreal zeneszerzője csatlakozott a Retro Studios-hoz

2017. május 08.
3.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyon tehetséges zeneszerzővel gazdagodott a napokban a Metroid Prime-sorozattal elhíresült Retro Studios brigádja, akik szerződtették Alexander Brandont, avagy azt a zenebohócot, aki a múltban számtalan nagyszerű videojáték zenéjét szerezte már.

Alexander állt például a Deus Ex, az Unreal, a Thief és a Torment: Tides of Numenera dallamai mögött, a Retro Studios-hoz való csatlakozását pedig egy Facebook bejegyzésben erősítette meg követőinek.

A zenész egyébiránt kiemelte, hogy egy bejelentetlen projekten kezdte meg a munkát a Retro Studios-nál, amiről reményeink szerint az E3 keretein belül már leránthatja majd a leplet a csapat.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

A legtöbb játékosnak fel sem tűnik, hogy mennyire jó egy-egy játékban a zene, mert természetesnek tűnik. Csak akkor figyelnek fel, ha valami nagyon vacak muzsika csendül fel. De szerintem ez rendjén is van így. A zene is fontos, de csak a háttérben.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

A zene nagyon fontos filmben és játékban is. Imádom amikor ennyire igényesen odafigyelnek a zenére. Biztos valami jófajta scifi lesz!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja