A Destiny 2-ben már a következő Bungie-játékra utalgatnak?

2022. április 19.
39.9911
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bungie következő játékának easter eggje már a világban lehet, pontosabban a Destiny 2 univerzumát alkotó világok egyikében - ez a pletyka Christopher Barrett-től származik, aki a hétvégén egy pimasz tweetnek köszönhetően kavarta fel a Destiny közösségét.
 

Christopher, aki ezt az infót kedvenc videojátékos easter egg-jeiről szóló posztjában tweetelte, egy rajongónak válaszolt, aki azt kérdezte, hogy a Destiny 2-ben is helyet kapott-e egy easter egg, amely a Bungie-nál készülő játékra utal, hasonlóan a Halo 3: ODST-ben elrejtett Destiny Awaits titokhoz, amit évekkel ezelőtt elrejtettek.

Ez, ahogy azt el tudjátok képzelni, meredeken felerősítette a találgatásokat azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is lehet ez az easter egg, ha egyáltalán létezik. A probléma az ilyen titkokkal az, hogy hihetetlenül nehéz rájönni, hogy megtaláltad, még akkor is, ha ott áll előtted. Ez azonban nem akadályozta meg a közösséget, akik máris elkezdték összerakni a nyomokat, függetlenül attól, hogy milyen apróak.

3 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Simán lehet, bár nem tolom a játékot, így én nem is találkoztam vele.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kezdik a hype-ot.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na fene. És mi lesz az?

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja