A Deep Silver szerint nem kell aggódnunk a Metro-sorozat PC-s jövője miatt

2019. február 04.
5.9741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak komoly visszhangot váltott ki a rajongókból, amikor a 4A Games néhány fejlesztője kijelentette: ha a fanok így állnak hozzá ahhoz, hogy a Metro Exodus PC-s változata az Epic Games Store-ra kerül, akkor ők is így viszonyulnak majd a jövő Metro-játékaihoz.

Mivel a helyzet kezdett elharapózni egy kicsit, a játék kiadójaként ismert Deep Silver egy hivatalos közleményben próbálta meg csillapítani a kedélyeket, ezáltal kiemelték, hogy ők egy kicsit másként gondolkoznak, márpedig az utolsó szót ők mondják ki a jövőbeni megjelenések kapcsán.

A közlemény ezáltal feketén-fehéren leírta, hogy nem a fejlesztők döntése volt a dolog, kizárólag a Deep Silver és a Koch Media határoztak arról, hogy a Metro Exodus PC-s változata az Epic Games Store-ra kerüljön, a 4A Games kifakadása pedig semmilyen formában sem tükrözi az ő véleményüket

Megtudtuk továbbá, hogy a Metro-sorozat jövője a Deep Silveren, mint kiadón múlik, ők döntenek minden fontos kérdésben, ezáltal megnyugodhatnak a rajongók, mert ha lesz folytatás, akkor a tervek között a PC-s kiadás is szerepelni fog.
5 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 6 napja

Nekem van egy olyan érzésem, hogy megérkezik ez az epizód később Steam-re is. Majd amikor nem úgy fogy, mint kéne, akkor költöznek.

válasz erre

Hentes

9 hónapja, 6 napja

Gondolom az arc már nem dolgozik ott amúgy.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 6 napja

Ennyi!
Akinek nem tetszik az így járt!
Mehet sírni a sarokba!

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 6 napja

Na, a hülyegyerekek le is lettek oltva.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 6 napja

Hehe, így jártak!

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaiPet profiljaPajti24 profiljawazko profiljaMarduk profilja