A Deathloop szinkronszínésze új játékot tease-el

2022. május 18.
27.8501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Deathloop szinkronszínésze, Jason Kelley egy új, Deathloophoz kapcsolódó játékkal kezdett el kecsegtetni - a Twitter-bejegyzés szerint Kelley - a főszereplő Colt hangja - újra a felvételi fülkében van.

A tweetben használt hashtagek arra utalnak, hogy Kelley az új játékban újra eljátssza Colt szerepét. Amikor egy rajongó megkérdezte, hogy terveznek-e Deathloop DLC-t, Kelley azt válaszolta, hogy nem tud sokat mondani azon kívül, hogy nem DLC-ről van szó, és hogy egy új játékhoz készít hangmunkát. Ismét a használt hashtageket figyelembe véve valószínű, hogy hamarosan bejelentést láthatunk a Deathloopot fejlesztő Arkane Studios részéről.

A Deathloop nemrég került be a hírekbe, ugyanis megkapta a 3-as frissítést, ami egy fotó módot, több mint 30 új hozzáférési lehetőséget és az AMD FSR 2.0 támogatását hozta magával PC-n. Az elérhetőségi opciók elég alaposak, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy lassítsák a játék sebességét egyjátékos módban, beállítsák a Reprises számát, és egy csomó új HUD opciót is kapunk.

Deathloop szinkronszínésze, Jason Kelley egy új, Deathloophoz kapcsolódó játékkal kezdett el kecsegtetni - a Twitter-bejegyzés szerint Kelley - a főszereplő Colt hangja - újra a felvételi fülkében van.'>
1 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 8 napja

Nagyon kíváncsain várom!

válasz erre
Deathloop
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXelosz profilja