A Deathloop szinkronszínésze kapott a Bethesdától egy PS5-öt és egy példányt a játékból, hogy átélhesse a saját munkáját

2021. szeptember 27.
38.6411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jason Kelley, a Deathloop főszereplőjének, Coltnak a megszólaltatója igen kellemetlen helyzetbe került, lévén nem tudott játszani a saját játékával, mert neki sem volt PlayStation 5-je, mint sokaknak másoknak.

Nemrégiben a szinkronszínész kirakott egy rövid videót, amiben elmondta, hogy nagyon várja már, hogy a közönség kipróbálja a Deathloopot, és elhintette félmókás hangnemben, hogy ha valaki tudna adni neki egy konzolt és egy példányt a játékból, azt megköszönni - ezzel egyértelműsítve, hogy egyikből sincs neki.

Ezt követően Pete Hines, a Bethesda fejese jelezte neki, hogy intéznek neki egy konzolt, mivel megérdemli, hogy játsszon vele, és átélja a saját szinkronmunkáját elsőkézből. Azóta pedig valóban kapott egy konzolt és egy Deathloop lemezt.

Deathloop főszereplőjének, Coltnak a megszólaltatója igen kellemetlen helyzetbe került, lévén nem tudott játszani a saját játékával, mert neki sem volt PlayStation 5-je, mint sokaknak másoknak.'>
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja és 14 napja

Elsősorban reklám, de emellett szép gesztus is.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 17 napja

****a hogy ott ajándékozgatnak itthon meg nem kapható. Komolyan szánalmas idén a Sony.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 8 hónapja és 17 napja

Milyen ****a kis ajándék!

válasz erre
Deathloop
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja