A Death Stranding is megmutatkozik a TGS 2018-on

2018. szeptember 05.
4.1931
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Kojima Productions bejelentette, hogy szeptember 23-án a tokiói rendezvényen is képviselteti magát a stúdió a Death Strandinggel, ráadásul nem is akárhogyan, lévén színpadi programként lesz jelen Kojima legújabb agymenése.

Néhány szinkronszínész is elkíséri a mestert az eseményre, bár nem érkezett ennek kapcsán hivatalos megerősítés, ha tippelnünk kéne, Norman Reedus egészen biztosan ott lesz, amilyen szoros barátságot kötött a két művész az utóbbi években, meglepődnénk, ha pont ő nem lenne ott egy ilyen volumenű rendezvényen.

Az ígéretek szerint nem sokára többet is megtudunk a Death Stranding szereplésének részleteiről, most már csak az a kérdés, hogy ismételten mutatnak nekünk egy olyan előzetest, ami még jobban összekavarja a közönséget, vagy esetleg konkrétumok is derülnek ki a gameplayről, a megjelenési dátum leleplezését pedig már csak félve merjük remélni.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kíváncsi leszek rá.

válasz erre

muki

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Én is kíváncsi vagyok, hol tartanak már.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kíváncsian várjuk. Készül már jó ideje, tényleg érdekel hol tartanak.

válasz erre
Death Stranding
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGS 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaEAG1 profiljaMarduk profiljakylx profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljaImperator profilja