A Dead Space élményét hozza el a No Man's Sky-ba a legújabb frissítés

2020. július 16.
4.0911
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha már új Dead Space-játékot nem kapunk, akkor majd a Hello Games elintézi számunkra, hogy megkapjuk a dózisunkat, lévén bejelentették és ki is adták a Desolation frissítést a No Man's Sky-hoz, mely pontosan Isaac Clarke kalandját hivatott reprodukálni.

Procedurálisan generált, elhagyatott hajókat járhatunk be a frissítés berkein belül, melyeken mindenféle technológiát, valamint idegen életformákat találhatunk, így kapva némi horrorérzetet az egyébként felfedezésre épülő No Man's Sky-ba.

Minden hajón kapunk egy egyedi sztorit is a történtekhez kapcsolódóan, amit a kapitány naplójából tudunk meg, viszont ezenfelül is megannyi jutalom vár ránk a felfedezésekért - hajófejlesztések is, többek között. Másfelől a hajók testre szabhatósága is masszív frissítésen esik át, lévén a színezések, a további raktérbővítések, valamint az átláthatóbb inventory menedzsment is fel fog bukkanni.

Másfelől pedig a harc is jóval gyorsabbnak és reszponzívabbnak ígérkezik, így az idegen, ellenséges létformákkal való találkozások sokkal izgalmasabbak lesznek, mint eddig. A fényeffekteken fejlesztenek, így jobbfajta horrorélményt fogunk kapni a hangulatos bevilágításoknak köszönhetően, és végül, de nem utolsó sorban: teleport-állomást építhetünk a hajónkra, hogy könnyedén tudjunk gyorsutazni ide-oda.

És hogy mikor fog ez megjelenni? Már elérhető minden platformon a Desolation update, totál ingyen!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

6 hónapja, 3 hete

Azta, ez de rohadt jó lett!

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagy király hogy ingyen tolják.

válasz erre

Hentes

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

De jól néz ki mostanra ez a játék!

válasz erre
No Man's Sky
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljamarco profilja