A Dead Cells következő DLC-je a természetbe kalauzol minket

2019. december 04.
8.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hihetetlen, de még mindig a Dead Cells-hez érkezik a tartalom, ahelyett, hogy a fejlesztők nekiállnának más stúdiók formuláját követni, miszerint a sikert meglovagolva gyorsan elkészítenek egy második részt, mi pedig ennek a döntésnek nem is tudnánk jobban örülni.

A Motion Twin lerántotta a leplet a népszerű metroidvania-roguelike cím következő kiegészítéséről, a The Bad Seedről, amely vadonatúj környezeti tájakkal egészíti ki a játékot, hozzácsap egy friss boss-t az élményhez, valamint egy rakás gombaszerű lényt is, akiket lekaszabolhatunk.

Mind a két új táj, a The Arboretum és a The Swamp is a zöld vonásokat hordozza magán, azaz úgy fogjuk magunkat érezni, mintha a természetben járnánk, és valljuk be, öröm ránézni eme területekre.

2020 első negyedében debütál a DLC 5 dolláros árcédulával, ám a Motion Twin bejelentette, hogy még két évre elegendő tartalmuk van betárazva, úgyhogy nem ér véget a móka - a következő például egy futurisztikus expanzió lesz, amely a sötét fantasy helyett a jövőbe kalauzol minket.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dead Cells-hez érkezik a tartalom, ahelyett, hogy a fejlesztők nekiállnának más stúdiók formuláját követni, miszerint a sikert meglovagolva gyorsan elkészítenek egy második részt, mi pedig ennek a döntésnek nem is tudnánk jobban örülni.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 9 hónapja és 2 napja

Szép ez a játék! (y)

válasz erre
Dead Cells
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja