A Days Gone írója szerint ha szeretsz egy játékot, akkor azt teljes áron vedd meg!

2021. április 18.
60.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
John Garvin, a Days Gone írója igencsak markáns véleményét fejtette ki a játékvásárlási kultúrával kapcsolatban, miszerint ha a közönség szeret egy játékot, akkor azt igenis vegyék meg teljes árcédulával, különben ne panaszkodjanak, hogy nem készül folytatás.
Advertisement

Előre leszögezte, hogy a véleménye valószínűleg sokakat ki fog borítani, viszont ő teljesen kiáll a gondolata mellett, mivel sokat hallja, hogy a játékosok leárazásokon vagy PS Plus-on keresztül húznak be egy-egy címet, nem pedig teljes áron.

A God of Warral hasonlította össze, amely a premier nyomán óriási bevételt szerzett a debütálásakor, míg a Days Gone nem, inkább csak később vásárolták meg annyian, hogy nyereségesnek lehessen tekinteni. Ennek ugyebár meg lett a böjtje, hiszen mint az kiderült, a Sony elkaszálta a folytatás ötletét.

Nézd nagyban ezt a videót!



Days Gone írója igencsak markáns véleményét fejtette ki a játékvásárlási kultúrával kapcsolatban, miszerint ha a közönség szeret egy játékot, akkor azt igenis vegyék meg teljes árcédulával, különben ne panaszkodjanak, hogy nem készül folytatás.'>
13 hozzászólás

totyak

3 éve, 1 hónapja és 24 napja

Vásárlás előtt honnan tudná bárki is, hogy szereti-e és megéri-e a teljes árat? Nagyon egyszerűen meg lehetne oldani a kérdést, minden játéknál biztosítani kellene pénz visszatérítést X játékóráig, akkor talán lenne esély, hogy némelyek teljes áron vennék, a többség akkor is várna az akciókra és jól is van ez így.

válasz erre

soami

3 éve, 2 hónapja

Jó vicc, ilyeneket írni főleg a 80 eurós játékok árai után, ráadásul nálunk majd pont minden játékot teljes áron fogok venni, ahol a forint sose volt ilyen gyenge, a fizetések meg maradtak szrok, sajnálom a Days Gonet, mert szerettem de azért ne vicceljünk már főleg, hogy néhány millió példányban elszoktak menni ezek a játékok megjelenéskor és már kb azzal vissza hozzák az árukat, utána leértékeléssel meg már nyereségesek is bőven, a Sony nem is az eladások miatt kaszálta a játékot ( brit eladási listát is vezetett) , hanem a rossz kritikai fogadtatás miatt mivel bugos volt mint a fene szóval igencsak forditva ül a lovon a csávó mosolygó smiley.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 2 hónapja

Ez hülye. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 2 hónapja

Ahhoz hogy minden olyan játékot amivel játszom, teljes áron vegyek meg, sokkal jobb minőségű játékok kellenének...

válasz erre

Direktor

3 éve, 2 hónapja

Az évek során túl bizalmatlanok lettünk mi játékosok a kiadókkal szemben. Nem várhatják ezt el tőlünk.

válasz erre

Xelosz

3 éve, 2 hónapja

Hát tudom, hogy sokan szeretik a days gone-t de nekem egy nagy hiba lett volna megvenni teljes áron.
Akárhány videót néztem róla sehogy se fogott meg. múlt hónapban kollega kölcsön is adta nekem és pár nap gameplay után fel is adtam a dolgot egyszerűen nem vonzott be.
Teljes áron meg jelenleg talán 2 studiótól merek venni játékot az meg nem más mint a Naughty Dog meg a Santa Monica. Ezen kívül nem sokat kockáztattam még talán mikor ki jött a darksiders 3 azt is pre ordereltem de hát az nem volt kérdés közel áll a téma hozzám és női főhőssel csapathatom benne röhögő smiley

válasz erre

Gólem

3 éve, 2 hónapja

Ehhez kicsit jobban meg kellene bízni a kiadókban, ami lehetetlen. Ott a legjobb példa: Cyberpunk. Oké, hogy utólag javítottak sok mindent, de akkor is csalódás volt.

válasz erre

Grifid

3 éve, 2 hónapja

Ja, hogy hozzuk vissza a kipróbálható demókat?
Benne vagyok, jól bezuhannának az eladások.

válasz erre

Imperator

3 éve, 2 hónapja és 1 napja

De honnan tudjuk, hogy a játékot szeretni fogjuk? röhögő smiley A GOW azért rossz példa szerintem, mert az már egy jó 15 éves sorozat, van egy alap rajongóbázisa, míg a Days Gone egy teljesen új cím, sokan bizalmatlanok az új dolgokkal.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 2 hónapja és 1 napja

Majd ha nem 4-5-6 órás játékidővel megpakolt bughalmokat kapunk 20-30 ezrekért, akkor lehet ilyesmiről beszélgetni.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 2 hónapja és 1 napja

Hát meg az anyád p*csája, kispajtás.

válasz erre

muki

3 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nyilván nincs tisztábsan azzal, némely országokban mennyire drágának számít egy játék.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Days Gone
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja