Egy kazal PS4-exkluzív játék jöhet PC-re?

2020. április 15.
10.0881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már a Horizon Zero Dawn és a Death Stranding PC-s megjelenését is sokan csalódásként élték meg a PS4-es közönségből, azonban hamarosan újabb címekkel gyarapodhat azon játékok sora, amik feladják a PS4-exkluzivitásukat.

Több cím merült fel a mai nap során, amik átvándorolhatnak PC-re: egyrészt a francia Amazon felületén bukkant fel a Days Gone belistázva, akik egyébiránt korábban a Horizon Zero Dawn PC-s portját is idő előtt feltüntették a kínálatukban, úgyhogy nem kizárt, hogy hiteles lesz az infó.

Mindeközben a Persona 5 Royal címe is felmerült ugyanitt egy PC-s port képében, ami kapcsán viszont kommunikált az Amazon, hogy tévedésből lett belistázva. Továbbá a Gran Turismo Sport, az Uncharted: The Nathan Drake Collection, sőt még a The Last of Us Part 2 is PC-s átirattal lett feltüntetve, de ha minket kérdeztek, nemigen érdemes felülni a hype vonatra, sokkal inkább valószínű, hogy egy bakiról van szó.

5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 napja

Azért ezeken már meglepődnék. A Death Stranding nem volt meglepő, ott amúgy is ideiglenes exkluzivitást kommunikáltak a kezdetektől. A Horizon már érdekesebb, de örülök, hogy a PC-s játékosok is megtapasztalhatják azt az élményt. De hogy minden jó PS exkluzív elkezdjen PC-re vándorolni, az szerintem nem reális, hiába röppent fel korábban pletykaként már a Last of Us 2.

válasz erre

muki

10 hónapja, 1 napja

Régi játékokon nem lepődnék meg, de új játékoknál kétlem, hogy ilyesmi lenne.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 2 napja

Hát remélem is hogy baki, mert ezzel tökönszúrná magát a Sony az biztos.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 2 napja

Igazuk van, ha megcsinálják. Nehogy már csak az Xbox játékok jöjjenek PC-re!

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 2 napja

Hát az meglepő lenne nagyon!

válasz erre
Days Gone
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljamarco profilja