A Cyberpunk 2077-hez kapcsolódó fájlokat loptak el a CD Projekt RED-től

2017. június 08.
3.5741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes közleményt adott ki a CD Projekt RED csapata ma délután, amiből kiderült, hogy a stúdiótól ismeretlen tettesek egy halom dokumentumot, többek között fájlokat és korai dizájnokat loptak el a Cyberpunk 2077-hez kapcsolódóan.

Mint kiderült, a tettesek ezzel szeretnének pénzt kicsalni a készítőktől, akik közleményükben jelezték, hogy eszük ágában sincs fizetni a zsarolóknak, akik azzal fenyegették meg a fejlesztőket, hogy ellenkező esetben minden birtokukba került dokumentumot nyilvánosságra hoznak.

A CD Projekt RED közleményben arra kéri a rajongókat, hogy bármilyen információ is szivárog ki a közeljövőben, az nem a Cyberpunk 2077 mai állapotát tükrözi, ellenben több spoiler is lehet bennük, így arra kérnek mindenkit, hogy csak azokat az információkat tekintsék hivatalosnak, melyeket ők közölnek majd a későbbiekben.


3 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem is szabad fizetni, akkor elpofátlanodnak.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 3 hete

Mindenki így próbál manapság pénzt keresni?
Zsarolnak mindenkit, ez tök kedves... de legalább ők is pofára estek.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 3 hete

Idióta zsarolók, csak nagyobb reklámot csináltak a játéknak vele, ők meg hoppon maradtak!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljaSid3481 profiljagokuvsvegita profiljaLaci721 profiljaWarriorAutobot profiljaRyutheStaR profiljalatyak5 profiljagery1113 profiljaManiac profilja