A Cuphead fejlesztőinek minden vágya, hogy egy új Zelda-játékon dolgozzanak

2019. június 24.
5.1921
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden fejlesztőcsapatnak van egy úgynevezett álomjátéka, amit mindennél jobban szeretne elkészíteni - a Valve esetében ez nem a Half Life 3 -, és most a Cuphead mögött álló Studio MDHR kürtölte világgá, hogy számukra mi lenne az.

Jared Moldenhauer a Destructoid magazin munkatársainak fejtette ki, hogy csapatuk számára egy valóra vált álom lenne, ha egyszer egy új Zelda-játékon dolgozhatnának, de nem az új vonalat követve, hanem minden téren a klasszikus úton járva, ezáltal egy 2D-s, kézzel rajzolt stílusban fogant szerepjátékkal a főszerepbe.

Hogy a Studio MDHR álma valaha valóra válik-e, azt egyelőre még nagyon korai lenne megtippelni is, ellenben ha a Zelda univerzumban nem alkothatnak, egy klasszikus szerepjátékot még ennek ellenére is szívesen látnánk tőlük.
4 hozzászólás

Vidoros

4 hónapja, 1 hete

Esélytelen hogy Zeldát csináljanak, ez teljesen egyértelmű.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 1 hete

A Cupehead szuper volt minden tekintetben, főleg grafika volt zseniális, csak annyira mocsok nehézre csinálták. Biztosan nem is vagyok túl ügyes, de hogy egyes pályáknak 30x 40x nekivágtam, az már nem szórakoztató volt, hanem bosszantó. Tehetséges csapat, remélem sok szép és érdekes játékot látunk még tőlük, de szerintem Zelda-ra esélytelenek. Nintendo is elég merev cég, nem adják csak úgy oda a címeiket bárkinek.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 1 hete

Úgyse kapnak rá engedélyt, szóval tök mindegy.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete

Hát azért van némi stílus különbség, szóval kíváncsi lennék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

havrillal profiljamarco profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaBvektor profiljaManiac profiljaGargameth profilja