A Crackdown atyja nyilatkozott a távozásával kapcsolatban

2018. június 29.
9.3751
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Crackdown kitalálója a harmadik részre hozta össze a Cloudgine céget, mely a játék hihetetlenül részletes rombolásáért felelt volna, viszont az Epic Games felvásárolta őket, Dave Jones pedig most nyilatkozott, mit is jelent ez a Crackdown 3-ra nézve.

Dave Jones távozásával kérdésessé vált, hogy a rombolhatóság benne lesz-e végül a Crackdown 3-ban. Az úriember most nyilatkozott, és elmondta, hogy a távozása nem sokat jelent a játékra nézve, hisz a technológia kész van, a fejlesztőknek már csak használnia kell azt.

A Reagent Games esetleges bezáratásával kapcsolatos pletykákkal kapcsolatban is szólt néhány szót, miszerint a csapat továbbra is dolgozik a játékon, hisz egy kis létszámú csapatról van szó, és az, hogy nem hallunk felőlük, nem jelent semmi különöset, főleg, hogy a Reagent Games feladata a játék fő fejlesztőinek, a Sumo Digital-nak a támogatása. Reméljük, hogy ez a veszteség tényleg nem fog meglátszódni a végeredményen.
2 hozzászólás

Mordorer

6 hónapja,

Őszintén fura lenne ha ez változtatott volna bármin is.

válasz erre

Direktor

6 hónapja,

Úgysem tudjuk meg milyen lett volna.

válasz erre
Crackdown 3
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljamarco profiljaWickedSick profiljatotyak profiljaMarduk profiljaiPet profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profilja