A Counter-Strike: Global Offensive is egy PUBG-féle játékmódot kaphat?

2017. december 18.
11.3121
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már tavaly május óta érkeznek olyan hírek a Counter-Strike: Global Offensive háza tájáról, hogy a népszerű multis FPS egy speciális Survival játékmódot kaphat, azonban a legfrissebb értesülések szerint ez az újdonság alapos hasonlóságot mutathat a PlayerUnknown's Battlegrounds-szal.

A hírt néhány rajongó osztotta meg a világgal, akik egyrészt belenyúltak a játék fájljai közé a legutóbbi frissítést követően, másrészt pedig egy videós összeállítást is készítettek arról, hogy milyen dolgokra bukkantak, amelyek eddig egyáltalán nem voltak jellemzőek a CS-re.

Példának okáért ilyenek az íjak, a fegyvertelen harc, a könnyű és nehéz páncélok, az ejtőernyők, a drónok, az utánpótlást biztosító ládák, a különféle díjak, az adrenalin alapú lövések, az éjjellátók, az új gránátok, a szonárok, valamint egy jelenleg még ismeretlen szigetes csatatér, ahol a túlélés lesz a központi feladatunk.

Hogy ez az egész pontosan úgy hangzik, mint a PUBG? Eléggé, de meglátjuk, hogy mit sikerül majd kihoznia belőle a Valve-nak!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Mondjuk ki itt is nyíltan, kérem szépen, ők is lopnak, egyértelmű. Alapos hasonlóság? Úgy hangzik, mint a PUBG? Lopnak a mocskok Mintha lettek volna már ilyen hírek más játékkal kapcsolatban, vagy rosszul emlékszem?

válasz erre

Nabe

11 hónapja,

Ronalddo írta:
Mindenki nyúlja a PUBG-t. Ez nagyon gáz.
Ennyi erővel a PUBG nyúlja a H1Z1-et. Tudom hogy Playerunknownnak része volt a H1Z1 készítésében... De attól még azt mondani hogy a PUBG-t nyúlják elég gyenge egy állítás. Attól hogy egy overhypeolt optimálizatlan divatjáték attól még nem kell minden battle royale tartalomért elővenni. És a valve könnyen sokkal jobb gamemodeot tud csinálni mind a bluehole egy teljes játékot.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja,

Ez mennyire szuper hogy minden játék kap ilyen PUBG vonalat!
Ja hogy már a könyökömön jön ki ez a játék, de nem baj legyen minden játékban!
A Sims-be mikor fog jönni?

válasz erre

Santonio

11 hónapja,

Mondjuk a CS nagyszerű terep erre, nem csoda ha átültetik.

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja,

Mindenki nyúlja a PUBG-t. Ez nagyon gáz.

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljaiPet profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaManiac profilja