A Counter-Strike: Global Offensive innentől korlátozza az ingyenes játékosok élményét

2021. június 05.
35.6761
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Valve megint csak kihúzta a gyufát a Counter-Strike: Global Offensive játékosainál, ugyanis bevezették azt a korlátozást, ami azokat a felhasználókat gátolja, akik nem vették meg a Prime tagságot.
 

Miután ingyenessé tették anno a szoftvert, bevezették a Prime tagságot is, mellyel az volt a cél, hogy ez a csoport elkerülhesse a csalókat. Igen ám, de most behozták azt is, hogy akinek nincs Prime tagsága, az nem kap tapasztalati pontot, ládákat, illetve a rangsorolt módban még különféle fokozatokat sem gyűjthet be.

Éppen ezért behozták a rangsorolatlan módot, ahol ezen játékosok játszhatnak, ha nem szeretnék "elrontani" a Prime-osok élményét. A döntés oka a Valve szerint, hogy az ingyenes felhasználók rontják a Prime tagsággal rendelkezők játékát - bár azt nem konkretizálták, hogy milyen formában.
5 hozzászólás

muki

4 hónapja, 1 napja

Korrekt. Ja nem.

válasz erre

Moby Dick

4 hónapja, 1 napja

Nem meglepő. Mindig ez van az ingyenessel.

válasz erre

Grifid

4 hónapja, 1 napja

Hiába a prime...a kutya sem fizetett és akik nem fizetettek azok voltak a jobb képességű játékosok akik nyerték a meccseket, ezzel lezúzva a fizetős vérpistikék egóját.
Keressetek más játékot.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 1 napja

Minek csináltak ingyenes részt belőle, ha ilyen komoly korlátok vannak? Vagy akkor engedjék össze csak az ingyeneseket csak a fizetősökkel. Ez így nevetséges.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 napja

De **** duma ******'>*******.

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

aszkorbin profiljaMarduk profiljaKisember001 profiljaM.O.R.P.H. profiljafbalintgy profiljaMonyo profiljamarco profilja