A Cooler Master brutális kinézettel frissíti a MasterCase termékcsaládot

2018. január 11.
1.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A látványos és egyben moduláris számítógépházak kedvelőinek nagy örömére a Cooler Master a CES 2018 alkalmából bemutatta legújabb termékcsaládját, mely a MasterCase továbbfejlesztett változataként a MasterCase MC név alatt kerülhet a boltokba.

A MasterCase MC tovább forradalmasítja a FreeForm moduláris rendszert, aminek részeként a ház kinézete és funkcionalitása is magasabb szintre lép, ezáltal még több szabadságot ad a belső és a külső elrendezés tekintetében egyaránt, a moduláris keret például lehetőséget nyújt partíciós tálca és M-Port beépítésére vagy áthelyezésére - akár RGB-s verzióban is -, miközben mindegyik modell sötétített és edzett üveg oldallapokkal érkezik.

A letisztultabb kinézet mellett ráadásul a CoolerMaster a termékcsalád minden egyes tagjának csökkenteni tudta az árát is, így a 2018 elején érkező eszközök közül a legolcsóbb az MasterCase MC500-as lesz, melyet már 29 900 forintért beszerezhetünk, a legmagasabb árkategóriát pedig a MasterCase MC500Mt képviseli 66 890 forintos árcédulával.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nem rossz, nincs túldíszítve, ez tetszik. Árát tekintve magas, de elvileg évekre veszi az ember.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Kinézetre és árra is brutális.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nagyon kemény dög!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
CES 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaImperator profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljamarco profiljaretePceldaK profilja