A Contra: Rogue Corps producere szerint visszatérhet a 2D-hez a sorozat

2019. szeptember 23.
3.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Contra-sorozat egyike a legendás oldalnézetes alkotásoknak, azonban feltámasztása nem igazán sikerült mostanság a Konaminak, így a héten érkező Contra: Rogue Corps sem egy olyan epizód lesz, amire régóta vártak az egykori rajongók.
Advertisement

Merthogy az alkotás 3D-ben erőlteti ránk a legendás duó nagy akciózását, de Nobuya Nakazato producer a minap felcsillantotta a reményt, a Dualshockers munkatársainak ugyanis elmondta, hogy egyszer még visszatérhet a 2D-hez a Contra-sorozat, mert ő személy szerint nagyon imádja az ilyen régi vágású alkotásokat, emiatt szeretne is csinálni egy ezen az úton járó újabbat.

A producer szerint az ő víziója alapján egy ilyen Contra-játéknak az alapját a régi epizódok adnák, de nem lenne elég csak felújítani a grafikát, ennél sokkal több innovációra és változásra lenne szükség, és amíg ezekre nem talál rá, addig nem is állnak neki a munkának. Márpedig egy minden téren klasszikus Contra-játéknak jobban örülnénk, mint a holnap érkező Contra: Rogue Corps-féle, alapjaitól megújult dolognak...
3 hozzászólás

VaPe

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ehhez a játékhoz az illik.

válasz erre

C64 fun

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Hát igen, kár volt szakítani a hagyományokkal. Ez a játék úgy jó, ahogy megismertük.

válasz erre

zender

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Helyes gondolat, sokkal jobb lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja