A CD Projekt Red szerint hosszú távon egy nagyon jó játék lesz majd a Cyberpunk 2077-ből

2021. november 26.
29.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Cyberpunk 2077 a generáció egyik legnagyobb és legjobban várt kiadványa volt, de a borzalmasan elszúrt megjelenés hatalmas bukás volt, aminek következtében a CD Projekt Red részvényei hatalmasat estek.

A lengyel fejlesztő azonban az egy évvel ezelőtti megjelenés óta javításokon és frissítéseken dolgozik a játékhoz, és továbbra is bízik abban, hogy hosszú távon az akció-RPG beváltja az ígéreteit. A CD Projekt elnöke, Adam Kicinski a lengyel Rzeczpospolita című lapnak adott interjújában beszélt arról, hogy milyen ambíciókat tűzött ki a stúdió a Cyberpunk 2077-hez.

Bár a játék több kulcsfontosságú szempontból is elmaradt a várakozásoktól, Kiciński ragaszkodik ahhoz, hogy a játék még hosszú évekig eladható lesz, és mivel a fejlesztő folyamatosan javítja a terméket (különösen a jobb hardverek és technológiák elérhetőségével), hosszú távon nagyon jó játéknak fogja tartani a publikum. Az már más kérdés, hogy a közönség ezzel mennyire ért majd egyet...
Cyberpunk 2077 a generáció egyik legnagyobb és legjobban várt kiadványa volt, de a borzalmasan elszúrt megjelenés hatalmas bukás volt, aminek következtében a CD Projekt Red részvényei hatalmasat estek.'>
5 hozzászólás

c0m1n65un

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Esetleg valaki megtudja mondani, hogy most már van értelme beruházni rá PC-re, vagy még mindig nagyon sok a zavaró hiba, és várjak még nyugodtan addig, amíg majd megunom az Elden Ring-et?
Eredetileg az volt a terv, hogy most inkább bepótolom a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ot, aztán érkezik az Elden Ring, a Cyberpunk meg majd akkor jön, ha már tényleg "kész" lesz.

válasz erre

Gólem

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Kicsit jobban örült volna mindenki, ha megjelenéskor már jó játék.... röhögő smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nyilván jó játék lesz, csak kicsit többet kellene rajta dolgozni.

válasz erre

muki

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Csodás de talán így kellett volna kiadni.. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

2012-ben bejelentették és 2020-ban megjelent félkészen, akkor talán 2028-ra kész lesz.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja