A CD Projekt Red szerint az idei E3 lesz a legfontosabb a stúdió történetében

2019. március 27.
5.0061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Igazi vegyes saláta lesz az idei E3, hiszen vannak dolgok, amik miatt kevésbé várjuk, és vannak olyan programpontok, amik miatt szinte már számláljuk a napokat, ilyen például, hogy a CD Projekt Red viszi az expóra a Cyberpunk 2077-et.
 

Természetesen megjelenési dátumban reménykedünk, viszont Adam Kicinskinek, a csapat vezérigazgatójának sikerült még tovább korbácsolnia az izgalmakat. Egy a 2018-as fiskális évet fókuszba helyező sajtótájékoztatón (alant megtalálható) említette meg, hogy az idei E3 lesz a legfontosabb a cég történetében.

Kicinski továbbment, miszerint erős műsorral készültek, és még az utóbbi évnél is nagyobbat fognak robbantani a tervek szerint. Ez még nem minden, merthogy szóba jött, hogy már készülgetnek a következő generációra is, felkészítették ehhez a RED motort, így a jövőben az új Xboxra és a PS5-re is jöhet a Cyberpunk 2077.

Végezetül elhintette Kicinski, hogy nem lesz velük az E3-on semmilyen popsztár, ami ugyebár egy utalás arra a pletykára, hogy Lady Gaga is a játék részese lesz (ettől függetlenül persze benne lehet a végleges játékban), no meg említés szintjén szóba jött az a bizonyos másik játék, amin dolgoznak. A CEO szerint ez egy teljesen új IP lesz, de még nem beszélhetnek róla, ráadásul maga a koncepció is teljesen új irányt mutat, mint az eddigi munkáik.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

2 éve, 9 hónapja és 19 napja

Kíváncsi vagyok a Cyberpunkra, de valahogy úgy érzem nem azt fogom kapni, amit remélek.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 9 hónapja és 20 napja

Na szerintem idén övék lesz a legerősebb előadás az E3-on!

válasz erre

Eltohn

2 éve, 9 hónapja és 20 napja

Ők már izgalmasak lehetnek.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja