A CD Projekt Red szerint az idei E3 lesz a legfontosabb a stúdió történetében

2019. március 27.
4.7431
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Igazi vegyes saláta lesz az idei E3, hiszen vannak dolgok, amik miatt kevésbé várjuk, és vannak olyan programpontok, amik miatt szinte már számláljuk a napokat, ilyen például, hogy a CD Projekt Red viszi az expóra a Cyberpunk 2077-et.

Természetesen megjelenési dátumban reménykedünk, viszont Adam Kicinskinek, a csapat vezérigazgatójának sikerült még tovább korbácsolnia az izgalmakat. Egy a 2018-as fiskális évet fókuszba helyező sajtótájékoztatón (alant megtalálható) említette meg, hogy az idei E3 lesz a legfontosabb a cég történetében.

Kicinski továbbment, miszerint erős műsorral készültek, és még az utóbbi évnél is nagyobbat fognak robbantani a tervek szerint. Ez még nem minden, merthogy szóba jött, hogy már készülgetnek a következő generációra is, felkészítették ehhez a RED motort, így a jövőben az új Xboxra és a PS5-re is jöhet a Cyberpunk 2077.

Végezetül elhintette Kicinski, hogy nem lesz velük az E3-on semmilyen popsztár, ami ugyebár egy utalás arra a pletykára, hogy Lady Gaga is a játék részese lesz (ettől függetlenül persze benne lehet a végleges játékban), no meg említés szintjén szóba jött az a bizonyos másik játék, amin dolgoznak. A CEO szerint ez egy teljesen új IP lesz, de még nem beszélhetnek róla, ráadásul maga a koncepció is teljesen új irányt mutat, mint az eddigi munkáik.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kíváncsi vagyok a Cyberpunkra, de valahogy úgy érzem nem azt fogom kapni, amit remélek.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na szerintem idén övék lesz a legerősebb előadás az E3-on!

válasz erre

Eltohn

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ők már izgalmasak lehetnek.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaStarjumper profiljaNagyTamás profiljamarco profiljagery1113 profiljarDAVE profiljatotyak profilja