A CD Projekt RED nem vesz részt a Netflix-féle The Witcher TV sorozat munkálataiban

2017. május 18.
3.3371
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután Andrzej Sapkowskit bevonták a munkálatokba - aki köztudottan nem igazán szívleli a játékos adaptációkat, és ezáltal a CD Projekt RED-et sem nagyon -, várható volt, hogy a The Witcher-játékok fejlesztői nem vesznek majd részt a Netflix-féle TV sorozatban.
 

Mindezt Radek Grabowski, a csapat egyik munkatársa egy interjúban meg is erősítette a GamesRadar csapatának, aki ebben kijelentette, hogy nem kaptak ilyen felkérést, ellenben nyomon fogják követni a szériát, és a legjobbakat kívánják a projektnek.

Természetesen ez egyelőre nem jelenti azt, hogy az alkotók is teljesen közömbösek lesznek a játéksorozattal szemben, hiszen nem kizárt, hogy olyan elemek és úgy jelennek majd meg a mozivásznon, melyeket korábban játékokban alkalmaztak.
4 hozzászólás

rDAVE

1 éve,

Gyerekek... Senki nem mondta, hogy ők forgatnák a sorozatot. Iszonyatosan benne vannak a témában, mivel már többször megelevenítették a sztorit, így nyilván hasznosak lennének a Netflix gárdájának. Én jobban örülnék, ha inkább velük dolgoznának együtt és nem az íróval. Az interjúból az jött le, hogy nem szereti a játékot és eléggé arrogáns. Ez már csak azért gáz, mert elterelhetné más irányba a dolgokat, hogy távolabb kerüljön a játéktól, bár szerencsére csak tanácsadó (elvileg).

válasz erre

Gólem

1 éve,

Helyes, a cipész maradjon a kaptafánál.

válasz erre

totyak

1 éve,

Ők már megmutatták a játékokkal, hogy mit tudnak, nem is kell a sorozatba is belenyúlniuk.

válasz erre

Hentes

1 éve,

Nem baj az, ők maradjanak csak a játéknál...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaYanez profiljarDAVE profiljamovi profiljaturatur profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljaManiac profilja