A CD Projekt RED nem vesz részt a Netflix-féle The Witcher TV sorozat munkálataiban

2017. május 18.
3.7891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután Andrzej Sapkowskit bevonták a munkálatokba - aki köztudottan nem igazán szívleli a játékos adaptációkat, és ezáltal a CD Projekt RED-et sem nagyon -, várható volt, hogy a The Witcher-játékok fejlesztői nem vesznek majd részt a Netflix-féle TV sorozatban.

Mindezt Radek Grabowski, a csapat egyik munkatársa egy interjúban meg is erősítette a GamesRadar csapatának, aki ebben kijelentette, hogy nem kaptak ilyen felkérést, ellenben nyomon fogják követni a szériát, és a legjobbakat kívánják a projektnek.

Természetesen ez egyelőre nem jelenti azt, hogy az alkotók is teljesen közömbösek lesznek a játéksorozattal szemben, hiszen nem kizárt, hogy olyan elemek és úgy jelennek majd meg a mozivásznon, melyeket korábban játékokban alkalmaztak.
4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 13 napja

Gyerekek... Senki nem mondta, hogy ők forgatnák a sorozatot. Iszonyatosan benne vannak a témában, mivel már többször megelevenítették a sztorit, így nyilván hasznosak lennének a Netflix gárdájának. Én jobban örülnék, ha inkább velük dolgoznának együtt és nem az íróval. Az interjúból az jött le, hogy nem szereti a játékot és eléggé arrogáns. Ez már csak azért gáz, mert elterelhetné más irányba a dolgokat, hogy távolabb kerüljön a játéktól, bár szerencsére csak tanácsadó (elvileg).

válasz erre

Gólem

7 éve, 5 hónapja és 13 napja

Helyes, a cipész maradjon a kaptafánál. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ők már megmutatták a játékokkal, hogy mit tudnak, nem is kell a sorozatba is belenyúlniuk.

válasz erre

Hentes

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nem baj az, ők maradjanak csak a játéknál...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja