A CD Projekt RED nem aggódik, amiért a Half-Life: Alyx majdnem akkor jön, mint a Cyberpunk 2077

2019. november 27.
5.1481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem tervezi a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumának módosítását a CD Projekt RED azért, mert a Valve korábban úgy határozott, majdnem akkor küldik a boltok polcaira a Half-Life: Alyx-ot, mint amikor a lengyelek is új szerepjátékukat.

Minderről Michal Nowakowski, a CD Projekt RED egyik első embere beszélt a Yahoo! Finance munkatársainak, az interjúban pedig elmondta, hogy a VR szerinte még mindig csak egy annyira kis réteget érint, hogy egyáltalán nincs félnivalójuk a Valve alkotásától, az biztosan nem fogja negatívan befolyásolni a Cyberpunk 2077 eladásait.

Michal kiemelte, hogy ő sem érti, a Valve miért vitte el a sorozatot a virtuális valóságba, de alighanem azért, mert személyes érdekeltségük van a VR headsetek hardverpiacán, arra a kérdésre pedig, hogy a CD Projekt RED tervez-e VR-kiadásokat játékaiból, azt válaszolta, hogy nem tudja, de nincs sok esély rá, mert ha valaki ilyesmit szeretne, akkor az adott alkotást úgy kell elkészíteni, hogy legalább a tervezés során figyelembe veszik ezt.
3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nincs is mitől tartaniuk, teljesen más a két játék. Látszik hogy a Yahoonál tök hülyék ülnek. Ilyen kérdés ******'>*******.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Szerintem nem egy ligában játszanak szóval nem lesz itt gond egyik téren se.
Meg aki akarja mindkettőt biztosan be fogja szerezni mindkettőt.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem befolyásolják egymást, az egyik VR, a másik nem.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljamarco profiljatotyak profiljaGargameth profiljaWickedSick profilja