A Capcom tovább tudta fokozni a Resident Evil 2 Remake japán gyűjtői kiadását egy írógéppel

2018. augusztus 13.
1.6501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom bejelentette, hogy nemcsak a korábban bemutatott gyűjtői kiadásban, hanem egy mindent túlszárnyaló prémium változatban is elérhetővé teszik a rajongók számára a Resident Evil 2 Remake-et, mely több mint 900 dollárba, tehát majdnem 250 ezer forintba kerül.

Ezért a pénzért megkapjuk majd a Z Version teljes tartalmát, de a kizárólag a Capcom online boltjából megrendelhető csomag egy a játék Lexington írógépe által inspirált Bluetooth billentyűzetet is tartalmaz majd, amiből csak erősen limitált mennyiség áll a rajongók rendelkezésére.

A kérdéses QwerkyWriter (amit a QwerkyToys gyárt) egyébiránt PC-vel és okostelefonokkal is használható lesz, hovatovább jár majd mellé négy darab Ink Ribbon is, amiről nem tudjuk, hogy valódi tintaszalagot tartalmaz-e, vagy csak egy replika lesz a sorban.

A Capcom tovább tudta fokozni a Resident Evil 2 Remake japán gyűjtői kiadását egy írógéppel - 2. kép

A Resident Evil 2 Remake január 25-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de hogy felénk milyen gyűjtői kiadások várhatók, azt most még nem tudni.
a korábban bemutatott gyűjtői kiadásban, hanem egy mindent túlszárnyaló prémium változatban is elérhetővé teszik a rajongók számára a Resident Evil 2 Remake-et, mely több mint 900 dollárba, tehát majdnem 250 ezer forintba kerül.'>
2 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 1 hónapja és 10 napja

Hatalmas! röhögő smiley A mentésre való írógép! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 1 hónapja és 10 napja

Na neeeee! röhögő smiley Ez ***** nagy! röhögő smiley

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja