A Capcom megkezdte a Resident Evil amiibo figurák gyártását?

2017. december 04.
11.5761
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Resident Evil-sorozat is megvetette a lábát Nintendo Switch konzolon, a japánok úgy gondolták, hogy itt az ideje elindítani a kapcsolódó amiibo figurák gyártását is, ami a Famitsu magazin információi szerint már el is indult.

Bár a Capcom ezt fél szavakkal megerősítette, ellenben azt sajnos még nem kötötték az orrunkra, hogy pontosan kik lehetnek azok a karakterek, akiket kiválasztottak azért, hogy amiibo figurák válhassanak belőlük.

A Resetera fórumán természetesen a rajongók máris megkezdték a találgatásokat, és a többség úgy gondolja, hogy Jill Valentine, Barry Burton, valamint Chris és Claire Redfield biztosan nem maradhatnak ki a sorból, ha Resident Evil amiibo figurákról van szó.
4 hozzászólás

Imperator

8 hónapja,

Azért Leon is elég valószínű hogy köztük lesz.

válasz erre

VictorHUN

8 hónapja,

amiibo figurák elég kis gagyi bábuk. Ha még olyan minőségi kidolgozottsággal lennének mint az Assassin Creed bábuk akkor egy Jill Valentine jöhet

válasz erre

totyak

8 hónapja,

Az ismert karakterek figurái általában jó drágák. Egy ilyen figura kb. belekerül majd annyiba, mint a fél játék. Annyit meg nem érnek.

válasz erre

Tommy

8 hónapja,

Woooooow, nekem is kell!!!!!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaManiac profiljaLaci721 profiljaMonyo profiljagokuvsvegita profilja