A Capcom is bejelentésre készül az E3-on: bemutatkozhat a következő Dead Rising?

2018. május 01.
4.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek láttak napvilágot a Capcom háza tájáról, akikről kiderült, hogy ők sem hagyják ki az idei E3 expót, de ami ennél is érdekesebb, hogy az esemény hivatalos honlapjára felkerült részletek alapján legalább egy újdonsággal garantáltan készülnek.

Bár egyelőre csak puszta találgatás az egész, azonban a kiadó legalább két játékot biztosan bemutat majd Los Angeles-ben, melyek közül az egyik a Street Fighter V lesz - legalábbis a platformlista és a műfaji besorolás alapján -, míg a másik egy akció-kaland, ami PC-re, Xbox One-ra és talán Nintendo Switch-re is érkezik, de nem kizárt, hogy ez utóbbi egy másik projektet takar, mely szintén ebbe a műfajba helyezhető.

Mivel a platformok között nem bukkant fel a PS4, ezért a rejtélyes alkotás kapcsán rögtön kizárhatjuk a lehetőséget, hogy egy esetleges új Resident Evil, esetleg Devil May Cry álljon a háttérben, ellenben a Dead Rising-sorozat aktuális epizódja egészen valószínűnek nevezhető.

Persze nehéz így vaktában lövöldözni a Capcom kapcsán, de mivel a csapat korábban már megerősítette, hogy biztosan készül egy új Dead Rising a vancouveri stúdióban, ezért talán ennek a bemutatója várható most.

A Capcom is bejelentésre készül az E3-on: bemutatkozhat a következő Dead Rising? - 2. kép

2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ezt is túlzásba viszik.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 23 napja

Abból már kicsit sok van és eléggé unalmas. Inkább valami új cím kéne.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja