A Capcom elmondása alapján nagyon jól mennek a Resident Evil 2 remake előrendelései

2018. augusztus 06.
2.2561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hihetnénk azt, hogy a Resident Evil 2 Remake sikere már előre borítékolva van, és hogy a Capcom ezzel az újradolgozással biztonsági játékot játszik, de valójában ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk.

Ha logikusan végiggondoljuk, a Capcom nem kevés pénzt ölt a játék teljes újrahúzásába, lévén a stúdió nem akarta megúszni egy nagyobb framerate és felbontás kombóval, hanem egy mai igényekre szabott élményt akartak elhozni, ezáltal például a csapat legnagyobb félelme az volt, hogy ezek az újítások nem fognak az embereknek tetszeni.

A legnagyobb félelmük a kameranézet megváltoztatása volt, viszont kiderült, hogy a játék meglepően sok előrendeléssel büszkélkedhet már most, és habár konkrét számokat nem közöltek a srácok, az aggodalmaik elillantak ezáltal. Most már csak győzzük kivárni azt a bizonyos 2019. január 25-ei megjelenést...
Resident Evil 2 Remake sikere már előre borítékolva van, és hogy a Capcom ezzel az újradolgozással biztonsági játékot játszik, de valójában ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk.'>
3 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Dollárjelek már ugrálnak a szemeik előtt. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez nekünk nem olyan jó hír. Ez csak egy felújított játék, alig kell bele melót ölni, ha látják hogy ilyen jól megy, rá is szokhatnak.

válasz erre

Hentes

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Érdekes hogy egy remakeet ennyien várnak. meglepett smiley

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja