A Call of Duty WWII-ben sem maradunk fegyver skinek nélkül

2017. október 16.
2.9141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb lényeges részlet szivárgott ki a Call of Duty WWII-ről fegyvereink testre szabhatóságával kapcsolatban, néhány kiszivárgott kép alapján ugyanis megtudtuk, hogy itt sem kell majd nélkülöznünk az előző részekből megismert fegyverek testreszabását.

Mielőtt bárki a szívéhez kapna, és rózsaszín puskákkal hadonászó német katonákat látna lelki szemei előtt, elmondjuk gyorsan, hogy a Sledgehammer Games megmaradt a jó ízlés határain belül, ha ugyanis az IDE KATTINVA megtekinthető kiszivárgott képek valódiak, akkor igencsak csinos mintákat tehetünk majd fegyvereinkre.

Hangsúlyoznánk még egyszer, hogy a képek egyelőre nem hivatalos forrásból származnak, tehát simán lehet, hogy valaki megviccelt minket velük, de ha mégsem, akkor kijelenthetjük, hogy maximálisan korhű grafikák és egyebek várnak majd ránk a Call of Duty WWII-ben a fegyverek testre szabhatóságának tekintetében.
Call of Duty WWII-ről fegyvereink testre szabhatóságával kapcsolatban, néhány kiszivárgott kép alapján ugyanis megtudtuk, hogy itt sem kell majd nélkülöznünk az előző részekből megismert fegyverek testreszabását.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

7 éve, 26 napja

Ha nem is lesz benne a játékban majd beteszik a modderek röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 26 napja

Eddig nem rossz. mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja