A Burnout Revenge nem lesz elérhető Xbox ONE-on

2015. november 22.
2.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Criterion csapata az egyik legelkötelezettebb támogatója az Xbox ONE visszafele kompatibilitásának, hiszen elérhetővé tették a Burnout sorozat legutolsó darabját a Burnout Paradise-t, ám úgy tűnik további részeket nem fogunk látni Xbox ONE-on.

A Burnout Paradise-t a sorozat rajongói nem fogadták valami jól, hiszen olyan újításokat hozott be, melyek nem annyira illenek a sorozathoz.

Többen azt várták, hogy a sorozat legjobb részének, a Burnout 3: Takedown-nak a folytatása, a 2005-ös Burnout Revenge-et is elérhetővé fogja tenni a Criterion Xbox ONE-on, azonban ez nem fog bekövetkezni.

A Criterion Twitter-en, egy rajongói kérdésre válaszolva jelentette ki, hogy nincs tervben a Burnout Revenge kiadása Xbox ONE-ra.
4 hozzászólás

RyutheStaR

9 éve, 1 hónapja és 18 napja

Nekem a mai napig a kedvenc autós játékom a Revenge. PS2-n anno kb 200 órát belenyomtam...reméltem, hogy lesz belőle HD Remake a 3. résszel(az a 2. legjobb) együtt, de már csak a PS4 emuban bízhatok... :/

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 1 hónapja és 18 napja

Gondolom nem érné meg nekik.
Nem hozza vissza azt a pénzt amit belefektetnek.

válasz erre

Eltohn

9 éve, 1 hónapja és 18 napja

Nagyon helyes. Ott a régi konzol, nem kell mindent újra kiadni. Majd jön visszafelé kompatibilitásban ha annyira kell valakinek.

válasz erre

totyak

9 éve, 1 hónapja és 18 napja

Sejteni lehetett, hogy azért minden X360 játékot nem adnak ki újra One-ra, illetve nem lesz minden visszafelé kompatibilis. Nem kis munka lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja