A Bungie elárulta, hogy majdnem katasztrófába fulladt a Destiny E3-as leleplezése

2021. szeptember 10.
36.0401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már 7 éve annak, hogy megjelent a Destiny, elnézve hogy 2014 szeptember 9-én adta ki a Bungie az első felvonást, és ennek ünneplése gyanánt a fejlesztőcsapat egy borzasztóan érdekes sztoriról emlékezett meg új blogposztjában.
 

Az E3 2013 során mutatták be a Destiny-t, ami kapcsán az volt az eredeti terv, hogy valós időben játszanak majd a játékkal, miközben Joe Staten, a csapat egykori írója kommentálta volna a történéseket Jason Jones stúdióalapító társaságában.

A baj akkor történt, amikor Jones monitorja megszűnt létezni, és nem tudták azonosítani a probléma forrását. A Bungie gyorsan tervet váltott és egy előre felvett gameplay-t raktak a képernyőre, majd az előadóknak ennek megfelelően kellett alakítaniuk a kommentárjukat.

A blogposzt szerint a közönség soraiban senki nem vette észre, hogy a háttérben ők egyébként fel-alá rohangáltak, hogy helyrehozzák a dolgot, és azt, amikor átváltottak a tartalék gameplay videóra, a legtöbben egy szimpla töltőképernyőként konstatálhatták.
5 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ezeken én már meg sem lepődöm. Sokszor van ilyen, a leghíresebb az Apple akik a Macintosh gépet nem tudták életre kelteni.

válasz erre

Direktor

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

De szerencsétlenek voltak.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Bal****ok!

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mennyi játékkal lehet ez így! Emlékszem a Microsoft egyik óriási buktájára, amikor PC-ről ment az Xboxosnak mondott játék.

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Huuu ez inkább ciki dolog.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljaWickedSick profilja