A Bungie a Destiny rajongóinak segítségét kéri a Harvey hurrikán áldozatainak támogatásában

2017. augusztus 31.
4.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Példátlan összefogás alakult ki világszerte az Amerikát letaroló Harvey hurrikán miatt, amihez nemrégiben a Bungie is csatlakozott, akik a Destiny közösségének segítségét kérik abban, hogy támogathassák a katasztrófa áldozatait.

Ennek alkalmából a stúdió bejelentette, hogy saját alapítványuk, a Bungie Foundation révén szeretnének pénzt küldeni a hurrikán áldozatainak segítő Direct Relief nonprofit szervezetnek, azonban ennek a pénznek egy jelentős részét a rajongóktól akarják begyűjteni.

A Bungie természetesen a valamit-valamiért elvet vallja, ennek megfelelően senkitől sem csak úgy kérnek adományt, hanem egy a Bungie Store-ról megvásárolható kis 15 dolláros kitűzővel, ami mellé ráadásul egy exkluzív in-game emblémát is kaphatunk a Destiny 2-höz, hogy még évek múlva is büszkén mutathassuk másoknak: mi segítettünk a bajban.

A Bungie a Destiny rajongóinak segítségét kéri a Harvey hurrikán áldozatainak támogatásában - 2. kép

3 hozzászólás

drift3r91

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

Magyarországon látnék már ilyet. Szép gesztus hiszen a bungie igy is tel van pénzzel, meglátszik a játékon is hogy össze van rakva, nem hiszem h lehúznák a népet. Inkább csak irányt mutatnak hogy aki ilyen összeget szán tuti oda menjen.

válasz erre

totyak

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

Azért arra kíváncsi lennék mennyit dob be a nagy közösbe a Bungie. Nem szeretem, amikor mindenre a közösségtől kérik a pénzt. Nem vagyok érzéketlen, sajnálom azokat az embereket, de azt gondolom, hogy egy ilyen cég simán tud adakozni saját zsebből, nem keveset.

válasz erre

Hentes

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ezekkel az alapítványokkal nekem mindig vannak fenntartásaim...

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja