A Bulletstorm jövőjéről beszélt a People Can Fly

2018. október 19.
4.6881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A lengyel People Can Fly csapata a Painkiller és a Bulletstorm játékok miatt kellemes emlékeket ébreszthet az FPS-műfaj kedvelőiben, de a legtöbben mégis az Epic Games kötelékéből emlékeznek rá, hiszen egy időben a Gears of War-sorozaton tevékenykedtek gőzerővel.

2015 óta azonban a stúdió független lett, sőt mi több, két csapatra oszlott, és míg az egyik részleg a Bulletstorm feldolgozásán ügyködött, a másik jelenleg is egy tripla-A kategóriás lövöldén dolgozik a Square Enix számára.

Bár utóbbiról nem, a Bulletstorm jövőjéről és az indie stúdióvá válásról azonban már bátran beszélt a GamesIndustry-nak adott interjúban Sebastian Wojciechowski, a People Can Fly CEO-ja, aki elmondta, hogy a Gears of War Judgment befejezése után az Epic Games nem adott nekik önálló projektet, csak a mások által készített játékokat támogatták, ami nem volt éppen a szívük csücske.

Bár anyagilag bizonyára jövedelmezőbb volt, azonban Sebastian és csapata szeretett volna kreatív munkát végezni, saját ötleteket megvalósítani, ezért megvásárolták saját jogaikat, és független csapattá váltak, amit utólag már nem bántak meg.

Ennek fényében a Bulletstorm jogai is hozzájuk kerültek, és bár egyelőre nincsenek konkrét terveik arról, hogy mit kezdjenek vele, azonban a feldolgozás, avagy a Bulletstorm: Full Clip szerinte sikeres volt, ezért a jövőben biztosan megvizsgálják majd a folytatás lehetőségét.
Bulletstorm játékok miatt kellemes emlékeket ébreszthet az FPS-műfaj kedvelőiben, de a legtöbben mégis az Epic Games kötelékéből emlékeznek rá, hiszen egy időben a Gears of War-sorozaton tevékenykedtek gőzerővel.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Kíváncsian várom, merre terelik.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Hmmm, remélem lesz folytatás. Rohadt jó game volt.

válasz erre

VaPe

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Hát, az a baj hogy egy ilyen kisebb stúdió kevés lesz egy ekkora címhez. Szerintem.

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja