A Bullestorm fejlesztőivel készít egy tripla-A kategóriás játékot a Square Enix

2017. június 01.
4.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Őszintén nem értjük a Square Enix csapatát, akik a napokban azért siránkoztak, hogy mennyire rossz nekik, és ezért még a Hitman fejlesztőit is menesztették, most pedig arról kaptunk híreket, hogy a lengyel People Can Fly csapatával szövetkeztek.

Kiderült ugyanis, hogy a Square Enix partneri kapcsolatba lépett a Bulletstorm alkotóival annak érdekében, hogy egy magas minőségű és teljesen eredeti - tehát nem folytatás, nem adaptáció, hanem valami új ötleten alapuló - videojátékot készítsenek PC-re és konzolokra.

Egyelőre hatalmas a titkolózás a kooperáció háza táján, de természetesen azonnal megindult a találgatás, hogy a Square Enix esetleg egy Marvel-játékot sózott a lengyelek nyakába is, de erre azért mi még nem vennénk mérget. Arra viszont igen, hogy az E3-on nem kerül még szóba ez a projekt!
5 hozzászólás

RyutheStaR

7 éve, 5 hónapja és 21 napja

SE-t én egyáltalán nem féltem. A Japán piac biztos alap és sok sorozatukat nyugaton is imádják.
Hitmenék valszeg nem hozták a várt sikert, szóval pá. Érthető üzleti lépés volt szerintem.

A játékra viszont kíváncsi leszek.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 22 napja

Nem értem miért kell a Hitman fejlesztőinek menesztését ennyire a cég végének látni. Gyengélkedtek, átalakítanak, ennyi. Nagyobb ganéban voltak, amikor a Square megbukott az FF filmmel és az Enix nem akart egyesülni. Majd, ha olyan csapatot menesztenek, mint a Crystal Dynamics vagy eladják a Final-t, akkor lehet temetni. Arra meg mérget lehet venni, hogy jön Marvel Avengers játék a Square Enixtől, idén bejelentették a partnerséget, bár vezetőfejlesztőkként a Crystal Dynamics és Eidos Montréal volt megjelölve.

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 22 napja

Nem tudhatjuk mi, hogy kivel és miért szakítják meg az együttműködést, vagy kivel jó kötniük partneri kapcsolatot. Csak azt látjuk, hogy szegény IO ki lett penderítve, de az okokat nem ismerjük.

válasz erre

muki

7 éve, 5 hónapja és 22 napja

Reméljük nem rontják el... wtf smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 5 hónapja és 22 napja

Érdekesen hangzik, bár mostanában nem az ügyes ügymenetről ismert a Square Enix.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja