A Bright Memory Infinite megmutatja, hogy milyen lesz egy igazi újgenerációs játék

2020. május 08.
11.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi Inside Xbox prezentáción történt bejelentések és bemutatók közül túlzás nélkül az egyszemélyes FYQD Studio nevéhez köthető Bright Memory Infinite okozta a legnagyobb meglepetést, hiszen ez a játék volt talán az első, mely felvállalta, hogy milyen lesz az igazi újgenerációs megjelenés.

Merthogy az esemény már erről szólt, hiszen az Xbox Series X-re érkező videojátékokat prezentálta a Microsoft - kezdésnek egész szép sikerrel -, a Bright Memory Infinite pedig aktuális kedvcsinálója alapján - hiszen korábban is láthattunk róla ezt-azt - valami bődületesen fest.

A játék a 2036-as esztendőbe, egy futurisztikus metropoliszba kalauzol el minket, méghozzá egy FPS-ként, aminek részeként rendkívül vad küzdelmek, fegyveres harcok és kardcsaták várnak ránk, mindez ráadásul erőteljes grafikai megjelenés társaságában.

A projekt mögött egyébiránt egyetlen kínai fiatalember áll, aki PC-re és Xbox Series X-re is szeretné kihozni a játékot, melyről az alábbiakban bődületes bemutatót kapunk, tessék megkapaszkodni:

Nézd nagyban ezt a videót!



Bright Memory Infinite okozta a legnagyobb meglepetést, hiszen ez a játék volt talán az első, mely felvállalta, hogy milyen lesz az igazi újgenerációs megjelenés.'>
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 3 hónapja és 9 napja

Ezt egyetlen ember? Az nem semmi. Ebben a videóban brutál ahogy kinéz, láttam másik gameplayt is, ott azért már kevésbé volt fullos, de így sem panaszkodhat.

válasz erre

M.O.R.P.H.

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez qrva jól néz ki. (Csak fps problémák lehetnek...) Váróós.

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Na ez már igen! meglepett smiley Ez akció baszki! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Eeeeeez nem rossz bakker! meglepett smiley

válasz erre
Bright Memory Infinite
6.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja