A Borderlands 3 kreatív igazgatója szívesen látna anime adaptációt a játék alapján

2019. szeptember 11.
6.7591
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas kijelentésekkel szolgált a VG247 munkatársainak egy interjúban Paul Sage, a Borderlands 3 kreatív igazgatója, aki alaposan elmerengett azon, hogy a Gearbox nevéhez köthető sorozat milyen nagy franchise lett az elmúlt években.

A beszélgetés során így kiemelte, hogy biztosan bővülhet majd a széria különféle elemekkel, így a kreatív igazgató még az élőszereplős film ötletét sem vetette el, de mint kiemelte, a leginkább annak örülne, ha egy szuper animét hozna össze valaki a Borderlands 3 alapján.

Az igazgató szerint akkor robbant fel a fejében ez az ötlet, amikor valaki megmutatta neki a Love, Death & Robots című animét, melyet egyszerűen zseniálisnak tartott, és rögtön eszébe jutott, hogy milyen szuper dolog lenne, ha a Borderlands világát is feldolgozná egy ilyen sorozat. Mi sem tiltakoznánk ellene!
3 hozzászólás

WickedSick

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Patrik94 írta:
Miért? Már kész, ott a játék.
Az anime nem egy vizuális stílust jelent. Animék között is van rengetegféle grafikai megjelenés. Az anime, mint olyan, a japán animáció megfelelője, a Borderlandsnek pedig a leghalványabb köze sincs hozzájuk, ergo alapjaiban vérzik el ez a kijelentés.

Egyébként magához a témához: nem feltétlenül sülne el szerintem maradéktalanul jól, legalábbis ha azokból a Marvel cuccokból indulok ki, amiket animésítettek, mint a Batman, a Bosszúállók, stb. A Borderlands humora azért jóval messzebb áll a nyugaton megszokottól, valószínűleg sérülne az alapanyag, ha ezen változtatnának.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Miért? Már kész, ott a játék.

válasz erre

muki

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem lenne nehéz dolguk. Pont úgy néz ki!

válasz erre
Borderlands 3
19.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profilja