A Border Break megjelenéséhez kapcsolódóan a Sega megépíti a világ legnagyobb mecha modelljét

2018. július 06.
8.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási vállalkozásba kezdett a Sega, akik a Border Break közelgő PS4-es megjelenésének alkalmából összefogtak a prémium minőségű műanyag modelljeiről ismert Kotobukiya gyártóval annak érdekében, hogy elkészítsenek egy 1:1 méretarányú műanyag mecha szobrot.

A kérdéses robot várhatóan 5 méter magas lesz, és július 8-án kerül felállításra egy jelenleg még ismeretlen helyszínen, a tervek szerint pedig azt az új Blast Runnert formázza majd, akit a Sega még áprilisban mutatott be a játékhoz.

Ha a Sega és a Kotobukiya kooperációja sikeresen végbemegy, ők építhetik meg a világ eddigi legnagyobb műanyagból készült mecha modelljét, amiről biztosan hallani fogunk még a jövőben, akárcsak magáról a játékról, az eredetileg 2009-ben megjelent árkád cím ugyanis augusztusban egy külső nézetes akcióként támad fel PS4-en - első körben azonban csak Japánban.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Alapvetően azt mondanám, hogy kár egy ilyen játéknak ekkora felhajtást csapni, de mivel Japánban kezd a cucc, ott meg biztos ultra menő lesz, így talán érdemes.

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ultramenő! meglepett smiley

válasz erre

zender

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

De brutális! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja