A Bluepoint Games következő projektje lesz a stúdió legnagyobb vállalása

2019. december 04.
8.2731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Gravity Rush Remastered, az Uncharted: The Nathan Drake Collection és a Shadow of the Colossus újrakeverése után árgus szemekkel követjük figyelemmel, mire készül ezúttal eme remake-ek / remasterek mögött álló stúdió, a Bluepoint Games.

Bár egy ideje már a Demon's Souls újraturmixolását pletykálják, még mindig nincs megerősítve, hogy valóban ennek a remake-je lenne láthatáron, most azonban a vállalat elnöke, Marco Thrush a Segment Nextnek mondta el, hogy a következő projektjük lesz az eddigi legnagyobb vállalásuk.

Konkrétan úgy fogalmazott, hogy a Bluepoint Engine-t és a hozzá tartozó eszköztárat évek óta fejlesztik, és jelentős mértékű munkát fektettek abba, hogy a játékok remake-elése és remasterelése nemcsak, hogy minőségi módon történhessen, de hatékonyan is. Rugalmas játékmotorról van szó lényegében, amely bármely hardverhez tökéletes.

Sajnos ennél tovább nem ment Thrush az információk terén, viszont mivel ő maga is úgy fogalmaz, hogy a következő projektjükre az eddigi legbüszkébbek, így felmerül a kérdés: biztos a Demon's Souls formálódik, vagy valami jóval ambiciózusabb meglepetéssel készülnek?
4 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ha van saját engine-jük is akkor nem is értem miért nem csinálnak valami saját játékot is.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ezek ilyen nagyipari remasterelők?

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

De hát csak felújítgatnak... nem hittem volna hogy saját engine is van!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljamarco profiljadarkomen profiljatotyak profilja1000feri profilja