A Blizzard törölte az Overwatch: First Strike képregényt

2016. november 22.
3.2021
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jóval a megjelenés előtt a Blizzard a legfrissebb játékhírek szerint úgy határozott, hogy törli az Overwatch világának alaposabb ismeretéhez hozzájáruló képregényt, ami eredetileg is csak valamikor jövőre jelent volna meg.

Michael Chu, a Blizzard egyik első számú írója azonban a Battle.net fórumán bejelentette, hogy az Overwatch: First Strike címre keresztelt grafikus novella munkálatait a Blizzard leállította, mert az eredeti elképzelések időközben módosultak.

Amint ismert, a kérdéses képregény azt a célt szolgálta volna, hogy megismerhessük az eredeti Overwatch csapatának tagjait még a nagy konfliktus előtti időszakból, és bár az alkotás munkálatai megkezdődtek, a Blizzard most valamiért mégis a törlés mellett döntött, de ha minket kérdeztek, akkor nem azért, mert nem akarnák megismertetni velünk az Overwatch előzményeit, sokkal inkább azért, mert valami jobb ötletük támadt.
3 hozzászólás

Santonio

5 hónapja, 2 hete

Nekem biztos nem fog hiányozni...

válasz erre

totyak

5 hónapja, 2 hete

Ha van egy kis eszük, animációs filmet raknak össze a karakterbemutató videók stílusában és minőségében. Kajálná a gamer nép.

válasz erre

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 hete

Ez van, úgy túl sok helyről folyik már az Overwatch.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljakylx profiljamarco profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljaNeurotic profiljaMarduk profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljagery1113 profilja