A Blizzard az utolsó pillanatban lemondta az Nintendo Switch-es Overwatch megjelenési eventjét

2019. október 16.
5.5111
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy dolgokra készült ma este a Blizzard és a Ninendo New Yorkban, ahol az Overwatch Nintendo Switch-es változatának megjelenése alkalmából rendeztek volna egy óriási launch partyt, azonban az utolsó pillanatban törölték az eseményt.

Bár a Nintendo az elmúlt napokban nagyon készült a megjelenésre, rengeteg programot szerveztek az eseményre, azonban tegnap a Twitteren bejelentették, hogy elnézést kérnek mindenkitől, de a Blizzard az utolsó pillanatban visszamondta az egészet, így hivatalos launch party nélkül indul útnak Nintendo Switch-en az Overwatch.

Az okokról egyik fél sem kívánt még nyilatkozni, így rögtön megindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy a Nintendo és a Blizzard kapcsolata komoly csorbát szenvedett a közelmúltban, de akadtak olyan vélemények is, melyek szerint az amerikaiak csak ki akartak hátrálni az Ng Wai Chung, vagy ismertebb nevén Blitzchung, a népéért felszólaló Hearthstone esportoló eltiltásához kapcsolódó magyarázkodás terhe alól.


4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Igazából nem nagyon akarnak politizálni, de szerintem ez így nem megoldás...

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Miért kellene nekik még magyarázkodni a kitiltással kapcsolatban? Elmondtak már mindent, amiből mindenki leszűrheti a saját verzióját. Valószínűleg azért mondták le, mert tudták, hogy így is, úgy is megzavarják az eseményt, de a Blizzard nem tervez álláspontot változtatni.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

A lényeg hogy lesz Switchen, ennyi.

válasz erre

Hentes

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hoppá. Érdekelne azért az igazi ok.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja