A Blazkowicz-ikrekről szól a legújabb Wolfenstein: Youngblood trailer

2019. május 27.
3.6891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss trailert kapott még a hétvégén a Bethesda részéről a Wolfenstein: Youngblood, melyben a magukat nagyon keménynek képzelő, de egyébként főhősnek inkább silány Blazkowicz-ikrek kapták a központi szerepet.

Név szerint Jess-ről és Soph-ról van szó, akik állításuk szerint arra születtek, hogy megöljenek minden nácit, de ha annak idején valóban ők harcolhattak volna a németekkel, akkor ma a világ egészen más hely lenne.

Nagyjából hasonló, mint az alábbi videón látott, mely a széria alternatív valóságába, a nyolcvanas évek nácik által uralt Párizsába repít el minket, a Wolfenstein-sorozat első kooperatív mellékszálának részeként, ami július 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



Wolfenstein: Youngblood, melyben a magukat nagyon keménynek képzelő, de egyébként főhősnek inkább silány Blazkowicz-ikrek kapták a központi szerepet.'>
2 hozzászólás

WickedSick

5 éve, 3 hónapja és 4 napja

ííha, nekem egyáltalán nem baj, hogy cserélik Blazko lányaira a főszerepet, de akkor legalább annyira karizmatikusak lehetnének, mint pl. a Far cry New Dawnban Mickey és Lou. :/

válasz erre

VaPe

5 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ez a Wolfenstein már nem az a Wolfenstein így... szomorú smiley

válasz erre
Wolfenstein: Youngblood
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja