A Bioware-t is frusztrálja, hogy nem készülhet el a Mass Effect Andromeda sztori DLC-je

2018. április 17.
6.0361
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mass Effect Andromeda túlzás nélkül a Bioware történetének eddigi legsötétebb foltja, mely bár nem lett egy rossz játék, de messze nem tett eleget a rajongók elvárásainak, pláne amiért a korábban beígért extra tartalmak sem készülhetnek el hozzá.

Ezek közül a leginkább fájó pont a sokak által várt sztori DLC, melyben a Quarian faj történetét ismerhettük volna meg alaposabban is, azonban ez a bővítmény már biztosan nem készülhet el, ami Casey Hudson, a Bioware vezető menedzsere szerint őket ugyanúgy frusztrálja, mint a rajongókat.

A csapat hivatalos honlapjára írt bejegyzésében kiemelte azonban, hogy senki se vonjon párhuzamot a történtek és az Anthem jövője között, ez a tapasztalat ugyanis rávilágított arra, hogy mindennél fontosabb egy játék esetében a világ teljes és hiánytalan kidolgozása úgy, ahogyan azt a rajongók egy Bioware-játéktól elvárják.

Ez a szellemiség Hudson szerint kiemelkedően jellemző lesz az Anthem-re, mely úgy véli, hogy egy tipikus régi vágású Bioware-játék lesz a sorban.
4 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem értem. Ki tiltja meg nekik, hogy megcsinálják?

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ma már nem azért csinálnak játékot mert szeretnék azt a játékot megcsinálni, hanem azért mert kell a pénz.

válasz erre

C64 fun

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Most mentegetni akarják magukat vagy mi a helyzet? Régen amikor fejlesztettek egy játékot, akkor azért csinálták mert szerették. Most ez már sehol nincs. Ha akarnák, megcsinálnák. Ennyi.

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Süket duma. Elkészülhetett volna, csak és kizárólag a fejlesztőkön múlik. Csak hát a pénzéhség mindennél erősebb...

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaPixelhexer89 profiljaWickedSick profiljaImperator profiljaHellblade profilja