A Bioware továbbra is dolgozik egy új Dragon Age és Mass Effect játékon

2018. augusztus 03.
1.2941
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy izgalmas blogbejegyzés bukkant fel még tegnap a Bioware hivatalos oldalán, aminek részeként Casey Hudson, a stúdió vezére egy kis helyzetjelentést adott a rajongók számára, ebből pedig kiderült, hogy nem csak az Anthem áll most náluk fejlesztés alatt.

Bár nyilvánvalóan a Destiny kihívójának készülő alkotás központi helyet foglal el most a Bioware feladatai között, azonban Casey szerint a stúdióban a csapat néhány tagja már titkos dolgokon is munkálkodik, melyekről egyelőre nem igazán beszélhet.

A vezér később mégis egyértelműsítette ezeket a projektekben, így a bejegyzésben gyakorlatilag feketén-fehéren leírta, hogy a Bioware továbbra is dolgozik a következő Dragon Age és Mass Effect játékokon, a korábbi pofonok ellenére tehát mindkét szerepjáték megkaphatja egyszer a maga folytatását.
4 hozzászólás

WickedSick

7 hónapja, 3 napja

VaPe írta:
Azért jöhetnének új címek is...
Hát de látod, jön most is az Anthem, és az emberek meg Mass Effectért és Dragon Age-ért kiáltanak:/ Bármit csinálnak, fél közönségnek úgyse lesz jó

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 3 napja

Azért jöhetnének új címek is...

válasz erre

muki

7 hónapja, 3 napja

Ezekből a címekből élnek. Hiába mondanak bármit, így lezárják, úgy lezárják, nem engedik el. Szánalmas.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 napja

Meglepődtem volna ha nem így lenne...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaGargameth profiljaMarduk profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljaReichert Viktor profilja