A Bioware törölte az Anthem Next munkálatait

2021. február 25.
33.2531
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyáltalán nem volt könnyű indítása 2019-ben az Anthem-nek, a kiváló alapötletre épülő akciójáték ugyanis hiába épült masszív alapokra, a Bioware valamiért nem tudta kihozni belőle a maximumot, így a projekt kapott is bőven hideget a fejére.
 

Részben emiatt, részben az újgenerációs konzolok megjelenése miatt azonban a Bioware úgy döntött, hogy ad még egy esélyt az alkotásnak, így bejelentették az Anthem Next projektet, mely gyakorlatilag egy reboot lett volna, a feltételes mód használata pedig már nem véletlen, hiszen az alkotók pár órával ezelőtt törölték a projektet.

A miértekről nem nagyon hallottunk, de a pandémia miatt előidézett bezártság, valamint a miatta lényegesen nehezebbé vált munkafolyamatok miatt inkább törölték a projektet, de aggodalomra semmi ok, az eredeti Anthem támogatása tovább folytatódik, csak jelentős előrelépések, illetve bővítések nem várhatók már.
5 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 1 hete

Ha bukta volt az alap (én nem tudom, csak mindenhol azt olvastam), akkor minek álltak neki kicsit feljavítani? Van az az ősi mondás, hogy szärból nem lehet várat építeni.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete

Még így is sokáig húzták.

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 1 hete

Okos döntésnek tűnik, csak kár volt egyáltalán nekiállni.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 1 hete

Az is furcsa hogy egyáltalán nekiálltak.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 1 hete

Nem csodálom. Óriási bukás.

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja