A Bioware producere megint nem bírt magával: felvezette az új Dragon Age bejelentését?

2019. november 28.
5.0831
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem tudni, hogy mit sikerült fogyasztania tegnap Mark Darrah-nak, a Bioware vezető producerének, az viszont biztos, hogy megint alaposan megviccelte a rajongókat, bár soha nem lehet tudni: talán most tényleg felvezette a következő Dragon Age bejelentését.

Történt ugyanis, hogy Darrah tegnap este váratlanul kiírta a Twitterre, hogy "Dragon Age", majd ezt követően előbb egy skiccel, majd egy látványosabb havas tájat ábrázoló képpel ismételte meg mindezt, ami alaposan beindította a rajongók fantáziáját, így neki is láttak a találgatásnak.

Mark pedig elemében volt, hiszen egy későbbi bejegyzését megtöltötte költői kérdésekkel arról, hogy talán a mai napon nagy Dragon Age bejelentés várható? Bár örülnénk neki, azért ne számítsunk rá, a producer vélhetően csak brutális trollkodásba kezdett, aminek az lett a vége, hogy be kellett jelentenie, semmi sem várható tőle a mai napon, de a "ME" szót sikerült úgy kiemelnie, hogy az akár a Mass Effectre is utalhatott.

Ha puszipajtások lennénk most azt mondanánk Marknak, hogy "elmész te a búsba", de inkább mutatjuk, mit művelt a Twitteren:
2 hozzászólás

VaPe

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Kihúzza a gyufát a csávó!

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Elvan a gyerek ha játszik.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljadarkomen profilja